Siivouspalvelut

Ota yhteyttä

Siivouspalvelut

Helsingin rakennus- ja rappausapu Oy tarjoaa monipuolista sekä asiantuntevaa ja ammattitaitoista siivouspalvelua Helsingissä niin yrityksille kuin yksityisille kuluttajillekin. Siivouspalvelu Helsinki – HRRA Oy:lta voi tilata mm. seuraavia siivouspalveluita kuten toimistosiivoukset, porrassiivoukset/rappusiivoukset, rakennus- ja muuttosiivoukset, suursiivoukset, ikkunoiden pesut, lattioiden peruspesut ja vahaukset.

Käytössämme on aina laadukkaat siivousvälineet, -aineet ja laitteet. Siivouskohteet siistitään aina puhtailla, konepestyillä liinoilla ja mopeilla.

Laadukas siivouspalvelu Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla


Toimistosiivous

Etsitkö luotettavaa ja tehokasta siivouspalvelua toimistollesi?

HRRA Oy tarjoaa käyttöönne laajat siivousalan palvelut pienten toimistojen siivouksista aina isojen liiketilojen puhtaanapitoihin. Asiakkaana saatte luotettavaa siivouspalvelua, hoidamme sopimuksemme ammattimaisen huolellisesti ja tarkasti. Suunnittelemme jokaisen siivouskohteen toimenpiteet yhdessä asiakkaan kanssa, heidän erityistarpeet ja toiveet huomioon ottaen.

Siivouspalvelusopimukseen voidaan sisällyttää myös perussiivoukset, vahanpoistot sekä vahaukset, ikkunoiden pesua unohtamatta. Siivoamme toimistojen lisäksi myös porraskäytävät sekä sauna-, kellari- ja pesutilat.

Lue lisää toimistosiivouksesta

Toimistosiivous Helsinki

Toimistosiivous Helsinki – Helsingin rakennus- ja rappausapu Oy:n (HRRA Oy) asiakkaana saat luotettavaa toimistosiivouspalvelua, hoidamme sopimuksemme ammattimaisen huolellisesti ja tarkasti. Siivouskohteen sisältävät toimenpiteet suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa, heidän erityistarpeet ja toiveet huomioon ottaen. Sopimussiivoukseen voi halutessaan sisällyttää myös harvemmin tehtäviä siivouksia joita ovat esimerkiksi perussiivoukset, vahanpoistot sekä vahaukset.

Tilaamalla toimistosiivouksen HRRA Oy:n kautta varmistat, että siivouspalvelu toteutetaan aina laadukkailla ja puhtailla siivousvälineillä, -aineilla ja laitteilla. Tuomme mukanamme aina puhtaat, konepestyt liinat ja lattiamopit, näin ollen tilaajalla ei tarvitse olla omia siivoustarvikkeita. Pidämme huolen laitteidemme hyvästä toimintakunnosta ja näin varmistamme, että työnjälki pysyy laadukkaana.

Toimistosiivous Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla

Toimistosiivous Helsinki – HRRA Oy toimii koko pääkaupunkiseudulla eli paikkakunnilla Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen ja Kirkkonummi. Työskentelemme myös muilla alueilla pääkaupunkiseudun lähistöllä noin 100 km säteellä Helsingistä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta »

Helsingin rakennus- ja rappausapu Oy (HRRA Oy) työnantajana antaa työntekijöilleen perehdytyksen työpaikan työolosuhteisiin ja kohteessa käytettäviin siivousvälineisiin, -koneisiin, -aineisiin ja työmenetelmiin. Näin toimistosiivous voidaan toteuttaa aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Perehdyttämiseen tärkeänä osana kuuluu myös työturvallisuuteen ja terveyteen liittyvät asiat. Tärkeimpiä tavoitteita on työstä aiheutuvien sairastumisien ja mahdollisen tapaturmien / vaarojen huomioiminen ja välttäminen. Siivoustyössä tavallisimmat tapaturmat ovat esim. liukastumiset, nyrjähdykset, pisto- tai viiltohaavat sekä sähköturvallisuudesta johtuvat tapaturmat. Kohteissa voi olla myös meluhaittoja, hengitysilman epäpuhtauksista johtuvia sekä erilaisista käytettävistä kemikaaleista johtuvia vaaroja.

Varmistamme myös sen, että työntekijät saavat kaikki tarpeelliset tiedot mahdollisista työhön liittyvistä työpaikan vaara- ja haittatekijöistä.

Yrityksemme siivoustyöntekijät ovat motivoituneita alansa ammattilaisia. He omaavat energisen ja positiivisen palveluasenteen.

Ylläpitosiivous

Ylläpitosiivous tarkoittaa säännöllisesti käsi- ja/tai konemenetelmin tehtävää toimistosiivousta. Siivoustiheys voi olla esimerkiksi päivittäin tapahtuvaa tai muutaman kerran viikossa tapahtuvaa siivousta. Siivouksen tarkoituksena on säilyttää toimistossa ennalta sovittu puhtaustaso ja näin varmistaa tilojen toimivuus siivouskertojen välillä. Siivouskertojen tiheys määräytyy mm. toimistotilan käyttötarkoituksen ja halutun puhtaustason mukaan. Ylläpitosiivouksessa työkorkeus on 180 cm asti ulottuvat pinnat.

Toimistosiivous Helsinki – Meiltä myös erikoissiivoukset

Erikoissiivous tarkoittaa mm. lattioiden perussiivousta, vahanpoistoa ja lattioiden vahausta. Perussiivouksen tarkoituksena on poistaa pinnoilta pinttynyttä likaa sekä pölykertymiä. Perussiivouksen tavoitteena on saavuttaa tasalaatuinen, puhdas ja siisti lopputulos. Erikoissiivouksiin luetaan myös lattioiden kiillotukset ja ikkunoiden pesut. Kiillottamalla lattioita vahauskertojen välillä pysyy lattiat hyvin hoidettuina ja lattiat on myös helpompi pitää puhtaana. Kiillottaminen ’nostaa’ jo lattiassa olevan vahan uudelleen pintaan ja lattia on kiillotuksen jälkeen juuri vahatun näköinen.

Koneellisessa hoitopuhdistuksessa lattiat käydään yhdistelmäkoneella läpi kauttaaltaan. Lattia pyyhitään märällä, puhdistavalla ja hoitavalla (voi sisältää vahaa) lattianhoitotuotteella. Lattian pinnan kuivuttua ajetaan lattia vapailta osin nopeakierroksisella lattianhoitokoneella, jossa on kiillotuslaikka. Lattiat viimeistellään kuiva/nihkeäpyyhkimällä, sillä kiillotuksessa tulee pölyä.

Kokolattiamatoille suositellaan, että ne puhdistetaan perusteellisesti kerran vuodessa. Kokolattiamaton pesu voidaan suorittaa tähän tarkoitukseen tehdyillä siivouslaitteilla, jolloin kokolattiamatto saadaan puhdistettua varmasti sille suunnitellulla tavalla. Myös tekstiilipintaisten huonekalujen pesut voidaan tehdä käyttäen tähän tarkoitukseen tehdyillä siivouslaitteilla.

Jaksottaisella siivouksella tarkoitetaan harvemmin mutta kuitenkin säännöllisesti tehtävää siivousta. Jaksottaisella siivouksella varmistetaan ylläpitosiivouksen puhtaustaso. Lattioiden puhdistushoito tehdään esim. yhdistelmäkoneella ja/tai SHS-koneella. Jaksottaiseen siivoukseen sisältyy myös yläpölyjen pyyhintä eli yli 180 cm ulottuvat pinnat. Jaksottaisia siivoustehtäviä voidaan tehdä 1 – 12 kertaa vuodessa.

Toimistosiivous Helsinki luotettavasti Helsingin rakennus- ja rappausapu Oy:ltä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta! Meiltä myös yrityssiivous ja loppusiivous Helsingin seudulla ammattitaitoisesti.


Yrityssiivous

Helsingin rakennus- ja rappausapu Oy (HRRA Oy) tarjoaa asiantuntevaa ja ammattitaitoista yrityssiivouspalvelua niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Hoidamme työtehtävämme ammattimaisen tarkasti ja huolellisesti. Kartoitamme jokaisen siivouskohteen toimenpiteet yhdessä asiakkaan kanssa ottaen huomioon asiakkaan erityistarpeet ja toiveet joiden pohjalta tehdään kohteen siivoussuunnitelma ja siivoussopimus. HRRA Oy:n työnjohto perehdyttää aina työntekijänsä kohteeseen ja varmistaa, että asiakas saa sitä palvelua minkä on tilannutkin.

Tekemällä yrityksenne siivoussopimuksen HRRA Oy:n kanssa, varmistatte laadukkaan ja tehokaan siivoustyön jatkuvuuden. Jatkuvaan sopimukseen perustuva yrityssiivous on vaivattomin ja kustannustehokkain tapa varmistaa yrityksen tilojen yleinen siisteys.

Lue lisää yrityssiivouksesta

Yrityssiivous Helsinki

Yrityssiivous Helsingissä ja koko pk-seudulla Helsingin rakennus- ja rappausapu Oy:ltä (HRRA Oy). Tarjoamme laadukasta ja monipuolista yrityssiivouspalvelua kaiken kokoisille yrityksille. Hoidamme kaikki sovitut työtehtävät huolellisesti ja ammattitaidolla. Siivouskohteen toimenpiteet kartoitetaan aina asiakkaan kanssa yhdessä, ja asiakkaan erityistarpeet sekä toiveet otetaan tarkasti huomioon. Näiden asioiden pohjalta tehdään kohteeseen siivoussuunnitelma ja siivoussopimus. Yrityssiivous Helsinki – HRRA Oy:n työnjohto perehdyttää aina työntekijänsä kohteeseen ja varmistaa, että asiakas saa juuri sellaista palvelua, mitä on tilannutkin.

Yrityssiivous Helsinki ja pk-seutu – työn kulku

HRRA Oy:n ja yrityksen väliseen siivoussopimukseen työt määritellään yksityiskohtaisesti ja kirjataan ylös siivoustyön sisältö sekä siivoustaajuus (esim. siivous toteutetaan 3 x viikossa: maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin). Sopimukseen voidaan kirjata yksityiskohtaisesti tehtävät työt esim. seuraavalla tavalla:  Kaappien ulkopintojen puhdistus ulottuvuuskorkeudelta (ulottuvuuskorkeus 180 cm asti), lattiapintojen puhdistaminen (imurointi / nihkeäpyyhintä / tarvittaessa pesu). Roska-astiat sekä paperinkeräyslaatikot tyhjennetään, vapaat tasot ja pöytäpinnat pyyhitään, matot imuroidaan.

Keittiön jäteastiat niin seka-, bio- kuin pahvien keräysastiat tyhjennetään, keittiön tasot ja tiskipöytä ja hana(t) pyyhitään ja tiskiallas pestään. Tiskikoneen täyttö ja tyhjennys tehdään asiakkaan niin tilatessa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

WC – ja suihkutiloissa saniteettikalusteet (WC –istuin ja käsienpesuallas) puhdistetaan, käsienpesualtaan takana olevat kaakelipinnat ja peilit puhdistetaan. WC:n lattiat nihkeäpyyhitään tai pestään. Jäteastiat tyhjennetään ja jätepussit vaihdetaan. Paperi- ja saippua-annostelijoiden täydennykset. Mahdollisten lattiakaivojen puhdistus näin sovittaessa.

Yrityssiivousta tarpeidesi mukaan

Yrityssiivouspalveluun voidaan sisällyttää myös esimerkiksi tilojen suursiivoukset, lattioiden peruspesut, vahanpoistot sekä vahaukset, ikkunoiden ja sälekaihtimien puhdistusta unohtamatta. HRRA Oy:n hoitaa yrityssiivouksien lisäksi myös porraskäytävien siivoukset, peruspesut ja vahaukset.

Tilaamalla HRRA Oy:lta yrityssiivouksen varmistat, että yrityksenne siistitään aina puhtailla ja laadukkailla siivousvälineillä, siivousaineilla sekä -laitteilla. Me tuomme mukanamme aina puhtaat, konepestyt lattiamopit ja liinat joten tilaajan ei tarvitse hankkia omia siivousvälineitä ja -tarvikkeita. Pidämme aina huolen, että käyttämämme koneet ja laitteet ovat ehjiä sekä hyvässä toimintakunnossa. Näin toimimalla varmistamme, että myös työn jälki pysyy laadukkaana.

Yrityssiivous takaa puhtaan ja viihtyisän työympäristön

Viihtyisän ja tehokkaan työskentely-ympäristön ratkaisevin tekijä on siisteys. Puhtaassa ja siistissä työympäristössä työntekijöiden on helpompi keskittyä omiin työtehtäviinsä, viihtyvyys kasvaa ja näin ollen myös työn tuottavuuskin kasvaa. Siistiä työympäristöä voidaan pitää myös yrityksen käyntikorttina joka näkyy niin asiakkaille kuin vierailijoillekin.

Tekemällä yrityksenne siivoussopimuksen HRRA Oy:n kanssa, varmistatte laadukkaan ja tehokaan siivoustyön jatkuvuuden. Jatkuvaan sopimukseen perustuva yrityssiivous on vaivattomin ja kustannustehokkain tapa varmistaa yrityksen tilojen yleinen siisteys. Yrityksen ja HRRA Oy:n välisten sopimussiivousten lisäksi kauttamme voi myös tilata kertaluonteisia keikka- ja rakennussiivouksia kuten esim. rakennusaikaista välisiivousta, rakennusten loppusiivouksia sekä muuttosiivouksia jne.

HRRA Oy – Yrityssiivous Helsinki toimii pääkaupunkiseudulta käsin ja työskentelyalueemme on Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen ja Kirkkonummi -akselilla. Työskentelemme tarvittaessa myös muilla alueillakin, pääsääntöisesti toimintasäteemme on noin 100 km Helsingistä.

Helsingin Rakennus- ja Rappausapu – ota yhteyttä!


Porrassiivous/rappusiivous

Porrassiivous kattaa portaiden ja porraskäytävien kosteapyyhinnän, rapputiloissa olevien käytävämattojen imuroinnin sekä hissien ja muiden yleisten tilojen kuten kellaritilojen (sauna- ja pesutilat, pyykkitupa, kuivatushuone, kellarikäytävät jne.) puhdistuksen. Ovissa olevat lasipinnat puhdistetaan tahroista ja sormenjäljistä. Porraskaiteet puhdistetaan määräajoin.

Raput pysyvät paremmassa kunnossa, kun niihin tehdään vuosittain peruspesu. Siivouspalvelu ei ole pelkkää pesemistä vaan peruspesussa pinnoilta poistetaan vanha vaha ja pinnat vahataan uudelleen. Suositeltavaa on, että pinnoille laitetaan vahakerroksia vähintään kaksi (2) kerrosta.


Siivouspalvelumme Helsingissä kattaa myös suursiivoukset

Suursiivous on yleensä kertaluontoinen tapahtuma joka tehdään esim. jouluna ja ennen juhlatilaisuuksia. Suursiivouksessa siistitään kohde ns. ’lattiasta kattoon’.

Suursiivous voi olla pääpiirteittäin esim. seuraavan sisältöinen: Lattiat, lattialistat ja matot imuroidaan ja lattiat pyyhitään nihkeällä mopilla. Pölyt pyyhitään, myös korkealla olevat sekä vaikeassa paikassa olevat pölyt poistetaan. Keittiössä kaikki vapaat pinnat ja hyllyt/tasot pyyhitään. Kaapistot siivotaan myös sisäpuolilta. Suihku- ja saunatilat sekä WC pestään/nihkeäpyyhitään seinäkaakeleita unohtamatta, pesutilojen lattiakaivot puhdistetaan. Ovet ja ovien karmit, vetimet, valokatkaisijat yms. pyyhitään, seinistä ja katosta pyyhitään irtopölyt pois.

Ikkunanpesut

Ikkunoiden pesun tilauksen yhteydessä on syytä mainita mm. seuraavat seikat: Mihin suuntaan ikkunat aukeavat (sivusuunnassa, alhaalta ylöspäin vai aukeavatko ikkunat ollenkaan = telineiden tarve ikkunoiden pesussa). Ikkunoiden / karmien kunto selvitetään (vanhojen ja huonokuntoisten ikkunoiden pesu tehdään aina asiakkaan vastuulla). Ikkunoissa oleva lukitusmekanismi, käykö ikkunoiden aukaisemiseen ns. ’normaali’ ikkunanavain vai tarvitaanko erikoisavaimia. Puhdistetaanko ikkunoissa olevat sälekaihtimet ja karmit, mahdollisten tahrojen esim. silikonin / maaliroiskeiden tai vast. poistot. Huomioitavaa on, että laseissa mahdollisesti olevat kalkkisaostumat eivät välttämättä poistu normaalilla pesulla.

Lattioiden peruspesut ja vahaukset

Siivouspalvelu voi sisältää myös lattioiden pesut ja vahaukset. Lattioiden peruspesussa lattiat pestään kauttaaltaan perusteellisesti, vanha vahapinta poistetaan vedellä johon on lisätty vahanpoistoainetta. Vahanpoistoaineen annetaan vaikuttaa eli aine alkaa irrottamaan vanhaa vahaa lattiasta. Lattia käydään tämän jälkeen lattianhoitokoneella kauttaaltaan läpi, lattianhoitokoneessa käytetään joko laikkaa tai harjaa vahan irrottamiseen. Irronnut likainen vahavesi imuroidaan vesi-imurilla lattialta pois ja tämän jälkeen lattia huuhdellaan muutaman kerran jonka jälkeen lattian annetaan kuivua. Kuivuneeseen lattiaan levitetään vahaa ohuelti. Lattia annetaan kuivua vahausten välillä ja vahakäsittely toistetaan 2 – 3 kertaa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous siivouspalvelusta »


Rakennussiivouspalvelu

Teemme rakennus- ja remonttisiivouksia, loppusiivouksia sekä muuttosiivouksia. Hankkiessanne kauttamme siivouksen varmistatte, että kohteenne siivotaan huolellisesti ja laadukkaan tarkasti.

Tuomme aina mukanamme työssä tarvittavat tarvikkeet, pesuaineet ja laitteet. Huolehdimme laitteidemme hyvästä toimintakunnosta, näin varmistamme, että työnjälki säilyy sovitussa tasossa.

Työturvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää

Teemme myös rakennusaikaista siivousta, tällöin siistimme mm. työntekijöiden sosiaalitilat sekä toimistoparakit. Hoidamme myös uudis- ja saneerauskohteiden rakennussiivoukset. Työskennellessämme rakennuksilla pidämme huolen myös työturvallisuudesta. Kaikilla HRRA Oy:ssa työskentelevillä työntekijöillä on voimassaolevat työturvallisuuskortit, asianmukaiset suojavarusteet sekä työmailla tarvittavat kulkutunnisteet/henkilökortit. Yrityksemme työntekijöillä on käytössään rakennusalalla suositut Valttikortit, josta ilmenee henkilön nimi sekä veronumero.

Kutsuessasi meidät hoitamaan remontti- tai rakennuskohteesi loppusiivouksen varmistat kohteen laadukkaan siivousjäljen.

Rakennussiivous

Rakennussiivous Helsinki

Rakennussiivous Helsinki – Helsingin rakennus- ja rappausapu Oy tekee remonttisiivouksia, rakennussiivouksia, loppusiivouksia sekä muuttosiivouksia. Työskentelemme pääasiassa pääkaupunkiseudulla mutta toki toimimme muuallakin. Työskentelysäteemme on noin 60 – 100 km Helsingistä. Toimimme Helsingin lisäksi myös Espoossa, Vantaalla, Kirkkonummella, Kauniaisissa sekä muissakin lähialueen kaupungeissa ja kunnissa.

Rakennussiivous Helsinki – nopeasti ja tarkasti

Tilatessasi rakennussiivouksen, remonttisiivouksen, loppusiivouksen tai muuttosiivouksen HRRA Oy:lta varmistat, että kohteenne siistitään nopeasti ja tarkasti. Tuomme työhön aina mukanamme työssä tarvittavat aineet, laitteet ja tarvikkeet. Huolehdimme myös aina laitteidemme hyvästä toimintakunnosta ja tällä tavalla varmistamme, että työnjälki säilyy sovitussa tasossa.

Rakennussiivous voi sisältää esimerkiksi rakennusaikaista siivousta, jolloin siistimme mm. sosiaalitilat sekä toimistoparakit. Kauttamme onnistuu myös uudiskohteiden ja saneerauskohteiden rakennussiivoukset. Työskennellessämme eri kohteissa huolehdimme aina tarvittavasta työturvallisuudesta. Kaikilla HRRA Oy:ssa työskentelevillä työntekijöillä on voimassaolevat työturvallisuuskortit, asianmukaiset suojavarustukset sekä työmailla tarvittavat kulkutunnisteet/henkilökortit. Yrityksemme työntekijöillä on käytössään rakennusalalla suositut Valttikortit, josta ilmenee henkilön nimi sekä veronumero. Tilaa rakennussiivous Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla luotettavalta HRRA Oy:ltä!

Palvelut kohteen mukaan

Rakennussiivous sisältää yleensä kolme osiota, jotka voivat olla esim. rakennusaikaista siivousta, rakennuksen purkamisen aikana tehtävää tai käyttöönotto- eli loppusiivousta. Rakennussiivous sisältää yleensä mm. rakennusjätteiden poiston, pintojen suojauksien poistot ja isompien likojen ja roskien poistamisen ja pyyhkimisen. Edellä mainitun ’raakasiivoustyön’ jälkeen kohde siistitään tarkemmin.

Loppusiivouksessa kaikilta pinnoilta pyyhitään irtolika ja pöly pois, lattiapinnat puhdistetaan ja pestään, hieno rakennuspöly pyyhitään kaikilta pinnoilta ja ikkunat/säleverhot pestään/puhdistetaan. Loppusiivouksen jälkeen tilat ovat ns. muuttovalmiit eli puhtaustaso on aivan eri luokkaa kuin mitä rakentamisen aikana tai rakennuksen purkamisen yhteydessä tehtävä rakennussiivous on.

Muuttosiivouksessa kohde siivotaan siihen tasoon, että kyseiseen kohteeseen voi uusi asukas muuttaa suoraan ja kohdetta ei tarvitse itse enää välttämättä alkaa siistimään. Lattiat puhdistetaan kauttaaltaan jalkalistoja unohtamatta. Ikkunat pestään ja säleverhot puhdistetaan. Keittiössä uuni ja liesitaso puhdistetaan kauttaaltaan sisältä ja ulkoa sekä liesi siirretään ja lieden alusta ja tausta pestään. Jääkaappi / pakastin sulatetaan ja siistitään niin sisältä kuin ulkopinnoiltakin. Keittiökaapistot ja keittiössä olevat laatikostot siivotaan kauttaaltaan ja mahdolliset tahrat pestään. Tiskipöytä, tiskiallas ja ala- ja yläkaappien väliset kaakelipinnat puhdistetaan. Seinät ja ovet sekä ovien pielet pyyhitään.

WC ja kylpyhuone  / saunan muuttosiivous sisältää mm. seuraavia siivoustöitä; WC –istuimen ja käsienpesualtaan täydellinen puhdistaminen käyttämällä desifioivia pesuaineita. Peilikaappi tai vastaava ja allaskaappi puhdistetaan. Suihkutila ja sen seinät pestään kauttaaltaan ja lattiakaivot puhdistetaan irtonaisista roskista. Muuttosiivoukseen kuuluu myös saunan pesu.

Muiden huonetilojen siivouksessa tahrat poistetaan niin ovista kuin seinistäkin ja tarvittaessa kohteet pestään. Vaatehuoneiden ja kaapistojen / komeroiden hyllyt pyyhitään, seinät ja lattiat puhdistetaan ja tarvittaessa pestään. Koko huoneiston lattiat pestään. Tarvittaessa suoritetaan ikkunoiden pesu.

Laadukas rakennussiivous Helsingin Rakennus- ja Rappausapu Oy:ltä

Rakennussiivous Helsinki – ota yhteyttä!

Remonttisiivous

Remonttisiivous Helsinki

Remonttisiivous Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla – Helsingin rakennus- ja rappausapu Oy (HRRA Oy) suorittaa asiakkaidensa remontti- ja rakennusaikaisen siivouksen ja puhtaanapidon laadukkaasti ja vakaalla ammattitaidolla.

Remonttisiivous luotettavasti ja ammattitaidolla

Remontti- ja rakennussiivoukset toteutamme luotettavasti ja asiantuntevasti, kauttamme hoituvat myös niin huoneistojen kuin liiketilojenkin remontti- ja loppusiivoukset. HRRA Oy hoitaa esim. uudisrakennusten, remontti- ja putkisaneerauskohteiden remonttisiivoukset sekä myös rakennusaikaiset siivoukset sekä työmaiden käyttöönotto- eli loppusiivoukset. Hoidamme myös pienkohteiden kuten esim. omakotitalojen, rivi- ja kerrostaloasuntojen remontti- ja rakennussiivoukset.

Remontti- ja rakennussiivouksessa on yleensä kolme eri osiota, jotka ovat esim. remontin- ja rakentamisen aikana tapahtuvaa siivousta, remontin / rakennuksen purkamisen aikana tehtävää siivousta tai käyttöönotto- eli loppusiivousta.

Rakentamisen aikainen pölynhallinta ja kunnollinen siivous vähentävät merkittävästi myös loppusiivouksen työmäärää ja siihen menevää aikaa. Yrityksemme työntekijät käyttävät rakennustyömailla aina työhön liittyviä asianmukaisia varusteita ja suojavälineitä sekä noudattavat alan työturvallisuusmääräyksiä. Laadukkaasti ja ammattitaidolla tehdyn remontti- ja rakennussiivouksen sekä työmaa-aikaisten siivouksen etuja ja hyötyjä ovat, että työmaalla on turvallista työskennellä, työmaa on siisti ja viihtyisä. Rakennuksilla työn teko helpottuu, kun paikat pidetään siistinä ja työmaalta poistetaan hankaluutta aiheuttavat ylimääräiset roskat, jätteet ja tavarat.

Kohteen ja tarpeidesi mukaiset palvelut

Remontti- ja rakennussiivouksen pääpiirteittäinen sisältö (siivouksen sisältö räätälöidään kuitenkin aina yhdessä tilaajan kanssa ja tilaajan tarpeet huomioon ottaen) on seuraavan kaltainen: Remontti- ja rakennuskohteessa paikoillaan olevat pattereiden, lattioiden ja erilaisten pintojen pahvi- ja muovisuojauksien poisto ja pois vieminen. Katoissa ja seinissä olevat pölyt pyyhitään ja / tai imuroidaan, myös korkealla (yli 180 cm) olevat yläpölyt poistetaan. Lamput, ilmanvaihtoventtiilit ja katossa mahdollisesti olevat putket ja johtokourut imuroidaan ja pyyhitään. Lattiat ja lattialistat imuroidaan sekä pyyhitään kostealla / nihkeällä mopilla.

Kaikki ovet ja ovien karmit puhdistetaan pölystä ja liasta. Valaisinkytkimet sekä pistorasiat puhdistetaan. Kaapistot siistitään niin sisältä kuin ulkopuoleltakin. Pattereista poistetaan pölyt ja tämän jälkeen tehdään vielä pölyjen poisto kostealla / nihkeällä liinalla pyyhkien. WC- ja suihku- ja saunatilojen täydellinen puhdistaminen ja peseminen sekä lattiakaivojen puhdistaminen roskista. Keittiö puhdistetaan eli kaikkien tasojen, kaapistojen ja laatikostojen puhdistus suoritetaan niin sisä- kuin ulkopinnoiltakin, tiskiallas pestään. Hellan ja jääkaappi/pakastimen taustojen puhdistukset. Ikkunoiden osalta kaikki ikkunapinnat pestään ja ikkunapielet pyyhitään ja puhdistetaan. Ikkunoiden sälekaihtimet puhdistetaan harjaamalla tai pyyhkimällä, ikkunalaudat puhdistetaan mahdollisista ikkunoiden likavesi roiskeista. Tarvittaessa HRRA Oy hoitaa myös remonttijätteiden poisviennin mikäli näin sovitaan.

Remonttisiivous Helsinki – Ota yhteyttä!

Loppusiivous

Loppusiivous Helsinki

Loppusiivous Helsinki – Helsingin rakennus- ja rappausapu Oy:n (HRRA Oy) kautta tilattu loppusiivous eli käyttöönottosiivous sekä muuttosiivous hoidetaan aina ammattimaisen tarkasti ja erittäin huolellisesti. Pidämme huolen siitä, että asiakkaanamme loppusiivous tehdään laadukaasti ja ammattitaitoisesti, olette Te sitten loppusiivouspalvelua tilaava yritys tai yksityinen henkilö. HRRA Oy hoitaa nopeasti ja tehokkaasti niin remontti- kuin rakennuskohteidenkin loppusiivoukset unohtamatta myöskään muuttojen jälkeen tarvittavaa loppusiivousta. Kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa tehtäväksi annetun kohteen ja kohdetta koskevat erityistarpeet ja näiltä pohjilta tehdään loppusiivouksen siivoussuunnitelma sekä loppusiivousta koskeva sopimus.

Rakennusten loppusiivous eli käyttöönottosiivous

Rakennusten loppusiivous eli käyttöönottosiivous sisältää esim. seuraavia työtehtäviä: Kaikilta pinnoilta poistetaan mahdollisesti sinne asennetut suojaukset. Kaikilta pinnoilta poistetaan rakennusaikainen pöly pyyhkimällä ja imuroimalla, lattiapinnat imuroidaan ja pyyhitään nihkeällä tai lattiamateriaalin salliessa lattiat pestään. Kaapit, kaapistot ja kaikki tasot / hyllyt puhdistetaan pölystä ja liasta, valaisimien kytkimet, pistorasiat ja patterit puhdistetaan, pattereista poistetaan niissä mahdollisesti olevat suojamuovit ja pahvit. Ovet ja ovien karmit pyyhitään, WC:n, kylpyhuoneen ja saunan kaikki pinnat puhdistetaan ja pestään irtopölystä ja liasta. Lattiakaivot puhdistetaan niin WC:sta, pesutiloista että saunasta. Ikkunoista pestään kaikki pinnat ja parvekkeet siistitään. Parvekkeilla olevat parvekelasit pesään kaikilta pinnoiltaan. Mikäli kohteeseen kuuluu piha-alueita, siivotaan nämäkin sopimuksen mukaan eli poistetaan rakennustyöstä aiheutuneet jätteet ja roskat.

Muuttosiivous ja loppusiivous Helsinki

Asunnon loppusiivouksessa pyyhitään / pestään kaikki pinnat kuten esim. ovien ja väliovien pinnat, vaatekaappien sisä- ja ulkopinnat sekä kaappien päälliset, hyllyt ja laatikostot tai vastaavat. Asunnon kaikki lattiat imuroidaan sekä pyyhitään / pestään nihkeällä / kostealla mopilla kuhunkin kohteeseen sopivalla pesuaineella. Keittiön kaapistot (ylä- ja alakaapit, hyllyt ja tasot), uuni / liesi siistitään ulkoa ja sisältä sekä uunin tausta puhdistetaan unohtamatta uunipeltejä / uuniritilöitä. Liesituuletin ja suodatin puhdistetaan ja pestään. Keittiön tiskipöytä, pesualtaat sekä seinien kaakelipinnat puhdistetaan. Jääkaappi ja pakastin sulatetaan ja puhdistetaan, myös kaappien taustat puhdistetaan irtonaisesta pölystä ja liasta. Asunnon ikkunat pestään kaikilta pinnoilta, ikkunoissa mahdollisesti olevat sälekaihtimet puhdistetaan pölystä ja liasta, ja ikkunoiden karmit pyyhitään. WC, kylpyhuone ja sauna puhdistetaan sekä WC:n / kylpyhuoneen / saunan lattiakaivo(t) puhdistetaan liasta ja irtoroskista sekä poisto- ja korvausilmaventtiilit puhdistetaan. Huoneistoon kuuluva parveke siivotaan ja sieltä poistetaan irtoroskat. Parvekkeen lattiapinnat sekä mahdolliset parvekelasit pestään kaikilta pinnoilta.

Helsingin Rakennus- ja Rappausapu Oy hoitaa loppusiivoukset sekä muuttosiivoukset ammattitaitoisesti alueella Helsinki – Espoo – Vantaa.

Ota yhteyttä ja tilaa loppusiivous Helsingin Rakennus- ja Rappausapu Oy:ltä!