Rakennuspalvelut

Ota yhteyttä

Rakennuspalvelut

Muuraus

HRRA Oy tekee erilaisia julkisivujen ja väliseinien muuraustöitä. Muuraamme esim. pientaloja (omakotitalot, paritalot, rivitalot), erillistaloja sekä kerrostaloja. Yrityksemme asiakkaita ovat yksityiset ihmiset sekä erilaiset firmat joille teemme töitä aliurakalla.

Asiakkaanamme saatte kohteeseenne osaavat työntekijät tekemään laadukasta ja tarkkaa muurausta.

Muurattuja väliseiniä käytetään tyypillisesti kivirakenteisissa pientaloissa sekä myös kerrostaloissa. Kerrostaloissa väliseinämuurausta käytetään etenkin kosteissa tiloissa.

Muurattujen seinien raskaan rakenteen vuoksi seinät eristävät melko hyvin ääntä ja ne kestävät hyvin painaviakin ripustuksia. Tarpeen mukaan väliseiniä voidaan muurata niin tiilistä kuin erilaisista harkoistakin.

Muuraus monipuolisesti Helsingin Rakennus- ja Rappausapu Oy:ltä

Tiilimuurauksen pintaa voidaan elävöittää monilla erilaisilla saumamuodoilla. Saumat voidaan tehdä tiilen tasoon, vetää sisälle muuriin tai vaihtoehtoisesti pullistaa muuritasosta hieman ulospäin.

HRRA Oy tarjoaa asiakkailleen laadukasta jälkeä erilaisissa muuraus-, tasoite- ja rappaustöissä. Osaavilta työntekijöiltämme hoituu työskentely eri kohteissa ammattitaitoisesti sekä ripeästi. Tilaa muuraus Helsingissä tai pk-seudulla HRRA Oy:ltä!

Rappaus

HRRA Oy tekee pientalojen, erillistalojen sekä kerrostalojen julkisivujen sekä sisäseinien rappauksia ja tasoituksia. Kauttamme tilattu rappaustyö tehdään tarkasti ja huolellisesti, tilaajan toiveita kunnioittaen.

Työntekijämme ovat alansa osaavia ammattilaisia ja heidän työn jälkensä on tarkkaa ja huolellista. Huolehdimme aina, että työ suoritetaan kohteeseen sopivilla materiaaleilla huolellisesti aina alusta loppuun saakka.

Rappauksia tehdään käsin rappaamalla tai konerappauksena. Käsirappauksessa rappaus tehdään käsin/käsityönä, rappauslaasti lyödään seinään käsin, rappauskauhalla. Konerappauksena tehtävä rappaus tehdään koneella eli ruiskurappauksena.

Kaksikerrosrappaukset

Kaksikerrosrappauksessa rappaus peittää osittain alustan epätasaisuutta mutta alustan rakenne on kuitenkin vielä nähtävissä.

Kolmikerrosrappaukset

Kolmikerrosrappaus -vaihtoehtoa käytetään julkisivujen rappauksissa, tavanomaisissa ja/tai voimakkaissa rasitusluokissa. Alusta on joko täyteen saumaan muurattua tiiliseinää, betonia, kevytbetonia tai vanhaa tiiliseinää josta on poistettu vanhaa rappausta.

Ohutrappaukset

Ohutrappaus ilmentää alustan rakennetta. Harjaamalla tehtyä ohutrappausta kutsutaan slammaukseksi. Ohutrappauksen paksuus on tyypillisesti noin 5–10 mm.

Eristerappaukset

Eristerappaukset eli lämpörappaukset on lämmöneristyslevyn (villa/styrox) päälle suoritettava rappaus. Eristerappauksessa eristyslevyn päällä käytetään aina rappausverkkoa.

Oikaisurappaukset

Oikaisurappausta käytetään, kun halutaan peittää rappauksen pienehköt porrastukset ja epätasaisuudet.

Julkisivupinnoitukset

Pinnoituksella rapatun seinän pintaan saadaan haluttu tasaisuus ja ulkonäkö. Pinnoitukset voidaan toteuttaa esim. silikonihartsipohjaisilla tuotteilla. Pinta voidaan tehdä joko tasaisena maalipintana tai elävöittävällä pintakuvioinnilla, pinnoitus voidaan tehdä myös sävytetyllä pinnoitteella.